E Christensens Vej 15B, 7430 Ikast

Fleksible indretningsmuligheder

Lejemål bestående af 225 m² tidligere kontor og 60 m² koldlager (uden vand og varme). Den nymalede (både vægge og gulv) kontordel er med 2 indgange, så der er mulighed for opdeling i mindre enheder eller særskilt personaleindgang. Koldlager med ca. 3 meter til loft (skrånende) er med adgang direkte fra kontordelen.

Den ene indgang til kontordelen er til tidligere frokoststue, hvor der er opsat nyt skabsarrangement med vask i bord. Lokalet kan også benyttes til f.eks. kontor eller behandlerrum. Den anden indgang er via rampe til 'vindfang' med videre adgang til lokale til f.eks. reception eller venteværelse. Videre adgang til stort, disponibelt lokale med mange indretningsmuligheder. Der findes to toiletter i mellemgang fra det store lokale til frokoststuen.

I samme ejendom, som dette lejemål, er der fitnesscenter, og en fremtidig anvendelse til f.eks. klinik kunne være en oplagt mulighed, da der er fine adgangsforhold til lejemålet og stort parkeringsareal, der deles med ejendommens øvrige lejere.

Pænt og nydeligt lejemål med fleksible indretningsmuligehder - kontakt home Herning for fremvisning og en snak om muligheder.