Tjelevej 2, Kontorhotel, 7400 Herning

Kontorhotel med fleksible muligheder

På Tjelevej i Tjørring ligger dette nyrenoverede kontorhotel - klar til at tage imod de første lejere.

Kontorhotellet ligger med synlig facade mod Holstebrovej, hvor der dagligt passerer flere tusinde biler til og fra Herning. Der er fine tilkørselsforhold til lejemålet, der ligger i rolige omgivelser for enden af blind vej.

Der er pt. 3 ledige kontorer på 10-14 m². Der er i alle kontorerne lysbånd med fint lysindfald, og med plads til to skriveborde i hvert kontor, således kan to selvstændige også sammen leje et kontor og holde omkostningerne nede.
Fællesarealer består af hyggelig venteafdeling/louge, toilet og badeværelse (hvis du vil cykle på arbejde). Kælderen er under renovering og kommer til at indeholde stort mødelokale og tekøkken med spiseplads og udgang til grønt område væk fra Holstebrovej. Herudover kommer der ligeledes et kontor mere i kælderen.

Har du brug for lagerplads/opmagasinering, f.eks. til varelager eller vareprøver, er der ca. 120 m² uopvarmet (men isoleret) lager. Pris herfor aftales efter størrelse/behov, da der er fleksible indretningsmuligheder.

For leje af kontorplads på dags- eller ugebasis - ring for uforpligtende pris.

Har du brug for behandlerrum til din klinik, f.eks. fysioterapi, negleklinik, massage eller noget helt fjerde, så ring og hør om dine muligheder.